En konferens i Borlänge bjuder på härliga hotell- och naturvistelser. Kombinera ett besök i staden med vandring i Dalarnas skogar. Läs om aktiviteterna du och teamet kan göra!

När du ändå har chansen att planera en konferens med stort k kan du lika gärna slå på stort och anordna en vistelse som tar medarbetarna med storm. Skulle Borlänge i Dalarna kunna vara platsen för denna fantastiska konferensupplevelse? Det skulle den faktiskt.

Borlänge är en av de större städerna i Dalarna, och som sådan har den alla tänkbara bekvämligheter. Inför konferensen kan det därför vara en bra idé att boka hotell i Borlänge och ha staden som utgångspunkt för de roliga teamaktiviteterna.

Borlänge ligger i närheten av de bästa naturäventyren

Ibland räcker det att befinna sig på en vacker plats för att idéerna och skratten ska flöda. Av den anledningen kan en utflykt till skogarna med de fina vandringsslingorna, grillplatserna och paddlingsstråken vara en fullgod gruppaktivitet under konferensen i Borlänge.

Strax utanför Borlänge finns också en hel rad upplevelser som passar alldeles utmärkt för gruppaktiviteter. Du kan exempelvis bjuda med teamet till den populära äventyrsgruvan Tuna Hästberg.

– Då får man se allt från jättestora brytrum, underjordiska sjöar och långa gångar, berättas det i en artikel på Visit Dalarna.

Man kan även klättra i gruvan.

Boka ett hotell som är anpassat för konferenser

Det är skillnad på ett hotell och på ett konferenshotell. På konferenshotellet får du och teamet nämligen tillgång till mötesrum, wifi och andra viktiga faciliteter för lyckade mötesdagar.

När ni varit på era utflykter kan det vara skönt att slå sig ner i bekväma stolar i en praktisk möteslokal och bolla på inför nästa projekt. Satsa därför på att boka ett riktigt konferenshotell i Borlänge.