Driver du en verksamhet och har anställda som behöver motiveras i arbetsvardagen? Då är det viktigt att planera inspirerande kick-off event, intressanta konferenser och andra motiverande inslag. För att skapa engagemang och en positiv inställning bland dina anställda är tipset att boka inspirerande föreläsare till eventet.

Här får du ett bra tips på föreläsare som brinner för att hjälpa verksamheter att utvecklas och prestera optimalt. Häng med för att lära känna Gunnel Ryner!

Fokus på arbetsglädje och stolthet

Gunnel Ryner är den perfekta föreläsaren när du vill förmedla positiv energi till dina anställda och inspirera dem i arbetsvardagen. Hon är en erfaren föreläsare med en gedigen kompetens inom utveckling och styrkebaserande metoder. Här kan du lita på en föreläsning som går i lösningens tecken, Gunnel föreläser nämligen om vikten att fokusera på det som är bra och faktiskt fungerar. Att tänka positivt och utveckla verksamheten utifrån de delar som du och din personal är skickliga på.

Den välrenommerade föreläsaren utgår från olika metoder när hon hjälper organisationer och individer, men bland annat den styrkebaserade metoden Appreciative Inquire. Så läs mer om Gunnel Ryner på gunnelryner.se om du vill veta mer om hennes inspirerande föreläsningar eller den nämnda metoden. Föreläsningarna faktureras via hennes egna bolag Ryner Consulting.

Boka Gunnel Ryner

Är du intresserad av att planera in ett event där Gunnel Ryner kommer och föreläser är tipset att vara ute i tid. Hon är en uppskattad föreläsare som i regel är frekvent uppbokad, därför bör du ta kontakt omgående. Utifrån behoven på arbetsplatsen och även dina önskemål som ledare på arbetsplatsen ser Ryner till att anpassa föreläsningen på ett gynnsamt sätt.

Vill du ge din personal en underhållande och stimulerande föreläsning som ger konkreta verktyg och metoder att arbeta utifrån? Då är en föreläsning med Gunnel Ryner ett bra tips och dessutom en vettig investering ur ett företagsperspektiv!