Ska du och ditt företag hålla konferens? Då kan det vara klokt att locka alla inbjudna att komma genom att skicka ut snygga inbjudningar i snygga kuvert. Glöm allt vad det digitala heter, det är ju så kul att få ett brev på posten.

Skickas det brev fortfarande, kan man undra? Jodå, kuvert online är enkla att få tag på och så oerhört uppskattat eftersom det andas nostalgi i viss mån. Idag hittar du så många olika kuvert att det kan vara svårt att välja. Kuvert Sverige har en stor bunt av olika varianter.

 

Varför känns brev mer inbjudande?

Det är något visst med att få ett kuvert fyllt med något man inte vet om, hem i brevlådan. Även när din arbetsgivare kommer med ett kuvert som present lagom till julledigheten är det så att det rycker i händerna innan du får öppna det. Helt klart är en inbjudan i ett kuvert roligare att få än bara som e-mail. Ett e-mail glöms lätt bort eller hamnar i papperskorgen, men ett kuvert som sticker ut i en cool färg etsar sig fast i minnet. Om dessutom inbjudan ser lika snygg och intressant ut är det stor chans att du får fler deltagare på konferensen än om du bara hade skrivit några rader och skickat ut i e-posten. I inbjudan kan du dessutom skicka med ett svarsbrev eller en liten present som kommer locka dina deltagare ännu mer.

 

Även om portot kostar mer nu så är det värt besväret!

 

Från fyra öre till elva kronor – ”portot har alltid väckt starka känslor